Over mij

Welkom op mijn site Rob’s Bakery. Op deze site zul je heerlijke recepten en gerechten zien en kan je natuurlijk ideeën op doen om heerlijk te gaan koken of bakken.

Ik zal me even in het kort voorstellen. Ik ben Rob, ben 32 jaar en mijn passie is bakken en koken. In 2011 ben ik begonnen met de koksopleiding en toen ik de opleiding had afgerond, maar toch niet in de horeca ging werken, wist ik al wel dat ik toch wat met mijn passie en kennis wilde doen.

Ik had op mijn bucketlist al staan dat ik graag ooit een blog wilde beginnen en nadat ik mijn opleiding had afgerond, wist ik ook al wat mijn thema zou worden. Doordat er een periode was dat ik het heel druk had, kwam ik er steeds niet aan toe om een blog te beginnen. Nu ik er meer tijd voor heb, grijp ik mijn kans met beide handen aan en begin ik een foodblog.

Op de site zullen jullie veel bak- en dessertrecepten vinden waar mijn favoriete ingrediënten in verwerkt zijn. Ik zal jullie alvast verklappen wat mijn favoriete ingrediënten zijn, en dat zijn onderandere chocolade, vanille en kokos.

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn recepten en ideeën en ook heerlijk aan de slag aan in de keuken.

Groeten,

Rob

P.S. je kunt mij ook volgen op Facebook en Instagram. Klik snel op de button bovenaan mijn website.